Posted on

Michelin Pilot Road 4 SC – Scooter

Michelin Pilot Road 4 SC - Scooter

Michelin Pilot Road 4 SC ir izcilas izvēles riepa skūteriem, kuri meklē vislabāko sniegumu un drošību. Šī riepa ir īpaši izstrādāta, lai nodrošinātu izcilu saķeri slapjā laikā, pateicoties tās inovatīvajai tehnoloģijai, kas uzlabo ūdens izvadi no riepas virsmas. Michelin Pilot Road 4 SC ir izstrādāta, ņemot vērā mūsdienu skūteru vajadzības, un tā piedāvā uzlabotu nodilumizturību, kas nozīmē ilgāku kalpošanas laiku un samazinātas ekspluatācijas izmaksas.

Tās uzlabotā veiktspēja liekā slodzē un precīzā vadāmība padara šo riepu par lielisku izvēli ikdienas braucieniem pilsētā un ārpus tās. Michelin ir izmantojis savu plašo pieredzi riepu izstrādē, lai nodrošinātu, ka Pilot Road 4 SC piedāvā ne tikai izcilu sniegumu, bet arī augstu drošības līmeni, kas ir būtiski pilsētas satiksmē.

Share
Posted on

Pirelli Diablo Rosso II – Joprojām populārs!

Joprojām populārs

Pirelli Diablo Rosso II ir aizmugures riepa ar divu veidu gumijas maisījumu, kas sasniedz perfektu līdzsvaru starp augstu nobraukumu un izcilu saķeri.

Šī riepa ietver arī pastiprinātu konstrukciju, kas garantē izcilu stabilitāti augstos ātrumos, kā arī ātru un precīzu reakciju līkumos, padarot to ideāli piemērotu gan ikdienas lietošanai, gan sportiskiem izbraucieniem. Riepas gumijas maisījums ir rūpīgi izstrādāts, lai nodrošinātu uzlabotu nodilumizturību, pagarinot riepas kalpošanas laiku bez kompromisa sniegumā.

Pirelli Diablo Rosso II izceļas ne tikai ar savu inovatīvo tehnoloģiju un augstāku sniegumu, bet arī ar pievilcīgu dizainu, kas papildina jebkuras sporta motocikla izskatu. Ar šo riepu Pirelli turpina savu izcilības tradīciju, piedāvājot motociklistiem nepārspējamu braukšanas pieredzi, kas raksturīga ar drošību, kontroli un braukšanas prieku.

Share
Posted on

Avon Cobra Chrome – Custom riepas

Avon Cobra Chrome - Custom riepas

Avon Cobra Chrome ir augstas veiktspējas riepa, kas īpaši izstrādāta kruīza, pielāgoto un tūrisma motocikliem. Šī riepa izceļas ar izcilu ilgmūžību un lielisku saķeri gan sausā, gan slapjā ceļa segumā, pateicoties tās uzlabotajai gumijas maisījumam un inovatīvajam protektora dizainam.

Avon Cobra Chrome ir veidota, lai nodrošinātu vienmērīgu un stabīlu braukšanu, uzlabojot braukšanas pieredzi jebkurā ceļa tipā. Tās pastiprinātā konstrukcija ne tikai garantē lielāku izturību, bet arī spēj izturēt lielākas slodzes no smagiem motocikliem un kravām, padarot to ideāli piemērotu garām braucieniem. Turklāt, tās raksturīgais protektora dizains ne tikai uzlabo ūdens novadīšanu, lai samazinātu akvaplanēšanas risku, bet arī piešķir estētisku pievilcību, kas uzlabo jebkura motocikla izskatu.

Ar Avon Cobra Chrome, motociklisti var baudīt nepārspējamu stila, veiktspējas un drošības kombināciju.

Share
Posted on

Dunlop Trailmax Raid riepas

Dunlop Trailmax Raid enduro riepa ir veidota motociklistiem, kas vēlas sasniegt maksimālu sniegumu dažādos apvidos. Šī riepa apvieno Dunlop inovatīvās tehnoloģijas, nodrošinot izcilu saķeri, izturību un stabilitāti gan uz grants ceļiem, gan asfaltētām ielām. Izstrādāta, lai pārvarētu enduro braukšanas izaicinājumus, tā piedāvā lieliskas vadības īpašības jebkuros apstākļos.

Trailmax Raid izmanto uzlabotu gumijas maisījumu, kas garantē ilgu kalpošanas laiku un optimālu veiktspēju slapjā laikā, padarot to par ideālu izvēli piedzīvojumiem jebkurā laikā. Pateicoties īpaši izstrādātajam protektora dizainam, šī riepa nodrošina izcilu trakciju un kontroli, ļaujot motociklistiem ar pārliecību izpētīt jaunas teritorijas. Dunlop Trailmax Raid ir perfekts pavadonis motociklistiem, kas no savām riepām pieprasa augstāko veiktspēju.

Skatiet pieejamos riepu izmērus un pieejamās cenas Dunlop Trailmax Raid enduro riepas

Share
Posted on

Michelin Power 6 – moto riepas

Michelin Power 6 hypersport riepa ir izstrādāta motociklistiem, kas meklē ekstrēmu sniegumu gan uz ceļa, gan sacīkšu trasēs. Šī riepa piedāvā izcilu saķeri, precizitāti un vadāmību, padarot to ideāli piemērotu agresīvai paātrināšanai un asiem līkumiem.

Pateicoties uzlabotajai gumijas maisījumam un tieši no autosporta aizgūtām tehnoloģijām, Power 6 nodrošina izcilu veiktspēju sausos apstākļos, vienlaikus saglabājot iespaidīgu ilgmūžību hypersport riepai.

Tās konstrukcija un dizains ir optimizēti, lai nodrošinātu maksimālu atgriezenisko saiti un kontroli, ļaujot braucējiem ar pārliecību pārspēt savus ierobežojumus. Michelin Power 6 ir galīgais izvēles variants tiem, kas pieprasa augstāko veiktspēju un efektivitāti, neatkarīgi no tā, vai atrodas uz ceļa vai sacīkšu trases.

Skatīt cenas un riepu izmērus Michelin Power 6 motociklu riepas

Priekšējā riepa: 110/70 ZR17, 120/70 ZR17 Aizmugurējā riepa: 140/70 ZR17, 150/60 ZR17, 160/60 ZR17, 180/55 ZR17, 190/50 ZR17, ZR17, 55R 190/5 240/45 ZR17

Share
Posted on

Bridgestone Battlax s23 riepa

Bridgestone Battlax S23 hypersport riepa ir paredzēta motociklistiem, kas pieprasa augstāko veiktspēju gan uz ceļa, gan trasē. Šī riepa nodrošina izcilu saķeri, ātru reakciju un augstu stabilitāti, ļaujot agresīvas paātrinājumus un precīzas līkumus.

Pateicoties uzlabotajai gumijas maisījumam un inovatīvam protektora dizainam, S23 piedāvā izcilu veiktspēju gan sausā, gan slapjā apstākļos, uzlabojot drošību un braukšanas komfortu. Tās konstrukcija ir optimizēta, lai maksimizētu kontakta laukumu ar ceļu, dodot braucējiem pārliecību sasniegt jaunus veiktspējas līmeņus. Bridgestone Battlax S23 ir ideāla izvēle motociklistiem, kas nevēlas kompromisus starp veiktspēju un efektivitāti katrā kilometrā.

Riepu cenas un izmēri Bridgestone Battlax s23 moto riepas

Priekšējā riepa: 120/70 ZR17. Aizmugurējā riepa: 180/55 ZR17, 190/55 ZR17, 190/50 ZR17, 200/55 ZR17, 160/60 ZR17.

Share
Posted on

Continental TCK 80 M+S riepas

Continental TCK 80 M+S riepas

Esiet iepazīstināti ar Continental TCK 80, ikonisku motocikla riepu, kas bez grūtībām pāriet no ielas uz zemi, padarot to ideālu izvēli gan garām braucieniem, gan sacensībām. Šī riepa ir pierādīta un pārbaudīta, lai nodrošinātu izcilu veiktspēju dažādos braukšanas apstākļos. Continental TCK 80 ir slavena ar spēju izcilīgi izturēties gan uz asfaltētām ceļiem, gan bezceļa teritorijās. Vai jūs braucat pa autoceļu vai pārvarat izaicinošus smilšainus takus, šī riepa izceļas, nodrošinot līdzsvarotu un daudzpusīgu braukšanas pieredzi.

Cenas un riepu izmēri: Continental TCK 80 M+S moto riepas

Pārbaudīta ilglaicīgām braucieniem un sacensībām, Continental TCK 80 lepojas ar izturīgu konstrukciju, kas nodrošina noturību un uzticamību. Tā ir izstrādāta, lai izturētu ilgstošu ceļojumu prasības un bezceļa sacensību pārbaudījumus, piedāvājot braucējiem mieru attiecībā uz riepas ilgmūžību. Riepā ir pašattīrošs protektora raksts, novēršot dubļu, netīrumu un mazlietības ietekmi uz veiktspēju. Šis dizains nodrošina pastāvīgu saķeri, īpaši bezceļa apstākļos, kur saķeres uzturēšana ir būtiska drošai un baudāmai braukšanai.

Uz mīkstām virsmām, piemēram, pašlaikai vai smiltīm klātām takām, Continental TCK 80 izceļas, nodrošinot augstu sānu stabilitāti. Tas ir būtiski braucējiem, kas navigē sarežģītos teritorijos, piedāvājot paļājošu kontroli pat nelabvēlīgos apstākļos. Neskatoties uz tās bezceļa spējām, Continental TCK 80 nerada kompromisus ceļa apstrādē. Braucēji var sagaidīt izcilu stabilitāti un kontroli ceļojot pa asfaltētām virsmām. Turklāt riepa piedāvā iespaidīgu nobraukumu, nodrošinot tās pastāvīgu veiktspēju ilgstošā laikposmā, padarot to piemērotu gan ikdienas braucieniem, gan piedzīvojumu tūrēm.

Continental TKC 80 M+S

Priekšējā: 120/70 B17, 100/90-19, 110/80 B19, 120/70 B19, 2.50/-21, 2.75/-21, 3.00/-21, 80/90 R21, 90/90-21

Aizmugurējā: 110/80 R18, 120/90-17, 120/90-18, 130/80-17, 140/80-17, 140/80-18, 150/70 B17, 150/70 B18, 170/60 B17, 180/55 B17, 3.25/-18, 3.50/-18, 4.00/-18, 4.10/-18, 5.10/-17

Motociklu riepas par zemām cenām!

Share
Posted on

Mitas Monsum MC-20 Motorollera riepas

Motorollera riepas

Vai jūs esat gatavs pārvarēt pilsētas braukšanas izaicinājumus, neatkarīgi no ceļa veida vai laika apstākļiem? Nevajag meklēt tālāk par Mitas Monsum MC-20 skūteru riepām, kas ir izstrādātas, lai izcēlās jebkurā pilsētas scenārijā. Mitas Monsum MC-20 riepas ir izstrādātas, lai pārvaldītu dažādas pilsētas braukšanas ainavas, sākot no gludām seguma virsmām līdz neasfaltētiem ceļiem, pat visgrūtākajos laika apstākļos. Ar specializētu M+S protektora dizainu un sastāvu, šīs riepas nodrošina ilgu kalpošanas laiku, piedāvājot optimālu saķeri dažādās virsmās. Vai ir lietus vai saule, varat paļauties uz šīm riepām, lai jūs turpinātu kustēties.

Mitas Monsum MC-20 skūteru riepas – Jūsu galīgais pilsētas pavadonis! Pārbaudiet cenas un izmērus: Mitas Monsum

Gatavas sacīkšu versijas: Ātruma demoniem un sacīkšu entuziastiem mēs piedāvājam īpašas sacīkšu versijas, kas uzlabo veiktspēju līdz nākamajam līmenim. Dominējiet sacīkšu trases ar Monsum MC-20 sacīkšu riepām.

MC-20 MONSUM koncentrējas uz izcilu veiktspēju un izturību, padarot to par ideālu izvēli ikdienas lietošanai. MC-20 MONSUM ir pieejama arī īpašās versijās slapjas trases sacīkšu braukšanai un cietā sastāva versijā izturībai.

Share
Posted on

Dunlop Qualifier Core – Labākā cena!

Dunlop Qualifier Core - Labākā cena!

Dunlop Qualifier Core piedāvā hiperporta riepām būtisku būtību – lielisku saķeri, dinamisku vadību un lielisku atgriezenisko saiti. Modernā tehnoloģija un inovatīvi ražošanas veidi ļauj izbaudīt veiktspējas līmeni, kas agrāk bija rezervēti augstas klases riepām par izcilu vērtību.

Vispārīgi jauns savienojums un raksta dizains darbojas kopā, lai nodrošinātu drošu sniegumu slapjā laikā. Siltuma vadības tehnoloģija (HCT) apvieno izturīgu savienojumu ar siltuma ģenerējošu un veiktspēju uzlabojošu pamatslāni, lai nodrošinātu maksimālu izturību un palielinātu saķeri.

Priekšējā riepas sadaļa ir optimizēta, izmantojot Dunlop Dinamisko priekšējo formulu (DFF) dizaina pieeju. Tas nodrošina ideālu līdzsvaru starp stūrēšanu, stabilitāti un atgriezenisko saiti.

Visas mūsu radiālās ielas riepas tiek projektētas, izmantojot datorpalīdzītu dizaina (CAD) tehnoloģiju un galīgo elementu analīzi (FEA), kā arī JointLess Belt (JLB) konstrukciju (gan priekšējām, gan aizmugurējām). JLB konstrukcija izslēdz jostas pārklāšanos, kas nodrošina gludāku vadību un stabilāku kontakta plakni ar ceļu.

Dunlop Qualifier Core

120/60ZR17
120/70ZR17

160/60ZR17
180/55ZR17
190/50ZR17
190/55ZR17
200/50ZR17

Share
Posted on

Heidenau K60 Scout riepas

Heidenau K60 Scout riepas

Vācu ražošanas divvirzienu motocikla riepas Heidenau K60 Scout ir pazīstamas ar augstu nobraukumu gan ceļā, gan ārpus tā, kā arī ar ļoti izturīgu konstrukciju. Šīs riepas ir paredzētas 50/50 daudzfunkcionālai lietošanai. Unikālais vidējais joslas elements nodrošina stabili un taisni ceļu uzvedību, bet bezceļa apstākļos dziļo protektoru liels starpnieks ļauj dubļiem, netīrumiem, smiltīm un grants brīvi pārvietoties, neizveidojot slidenu virsmu. Heidenau K60 Scout ir pirmā izvēle divvirzienu motociklu braucējiem visā pasaulē, kuri meklē daudzfunkcionālas veiktspējas ideālu kombināciju.

Heidenau K60 Scout

120/90 – 17 M/C 64T M+S TT

130/80 – 17 M/C 65T M+S TL

140/80 – 17 M/C 69T M+S TL

150/70 B 17 M/C 69T M+S TL

150/70 B 17 M/C 69T M+S TL Cold Compound

170/60 B 17 M/C 72T M+S TL

4.00 – 18 M/C 64T M+S TT

100/90 – 18 M/C 56H TL

120/80 – 18 M/C 62T TT

140/80 – 18 M/C 70T M+S TT

150/70 B 18 M/C 70T M+S TL

150/70 B 18 M/C 70T M+S TL Cold Compound

110/80 B 19 M/C 59T M+S TL

120/70 B 19 M/C 60T M+S TL

90/90 – 21 M/C 54T M+S TL

Share